Veleposlani┼ítvo RS Haag /Novice /
06.03.2020  

Vabilo na mednarodno podjetniško konferenco PODIM

Podim je najvplivnej┼íi start-up in  tehnolo┼íki dogodek v osrednji in vzhodnoevropski regiji s sede┼żem v Sloveniji. Predstavlja prizori┼í─Źe, kjer se inovacije sre─Źujejo s poslovnimi prilo┼żnostmi, kapitalom in znanjem. ─îe predstavljate start-up ali scale-up podjetje, ste vlagatelj, predstavnik podjetja ali samo start-up navdu┼íenec, se pridru┼żite Podimu za prilo┼żnost mre┼żenja in u─Źenja od najbolj┼íih.

Podim je bil s strani EU-Startups izbran za enega izmed 30 najbolj┼íih tehnolo┼íkih dogodkov v Evropi in ustvarja vrednost z zdru┼żevanjem in povezovanjem priznanih mednarodnih vlagateljev, uveljavljenih korporacij ter start-up in scale-up podjetij iz regij Alpe-Jadran in Zahodnega Balkana na dragocen in ─Źasovno u─Źinkovit na─Źin.

Prisluhnite najbistrej┼íim svetovnim umom, izmenjajte najbolj┼íe poslovne prakse in se povezujte skozi Podim Deal Room. Izvedite veliko ┼ítevilo individualnih sre─Źanj v le dveh dneh in pomagajte izbolj┼íati lanskoletnih rekordnih preko 900 izvedenih sre─Źanj.

Start-up in scale-up podjetja se ┼że lahko prijavijo, vlagatelji, poslovni direktorji in udele┼żenci pa lahko pridobijo vstopnico po zni┼żani ceni do 15. marca.

Izbranih bo tudi 10 najbolj┼íih start-up podjetij, ki se bodo Podimu lahko pridru┼żila zastonj.

Prijave potekajo do 15. marca 2020.

www.podim.org